Contact

Mijn blog staat momenteel op een laag pitje. Volg Zaailingen via de knoppen hieronder en laat je e-mailadres achter als je een seintje wil wanneer er een nieuw artikel verschijnt.

Ideeën, opmerkingen, duurzaamheidsdilemma’s of vragen zijn welkom via linda@zaailingen.com, maar hou er rekening mee dat het even kan duren voordat je een reactie krijgt. Vragen of problemen met betrekking tot shampoobestellingen beantwoord ik zo snel mogelijk.

Voor samenwerkingen kun je mailen naar linda@zaailingen.com, maar graag alleen als het daadwerkelijk met duurzaamheid te maken heeft, als er een duidelijk voorstel is en vooral als het toegevoegde waarde heeft voor mijn lezers en mijzelf. Zaailingen.com is nadrukkelijk géén reclameplatform. Ik heb geen interesse in het plaatsen van gastartikelen met commercieel doeleinde of het promoten van bedrijven via mijn social media of in blogs zonder vergoeding en/of ruimte voor inhoudelijke verdieping. Ik heb geen interesse in linkruil, barterdeals en persberichten. Mails die niet aan deze eisen voldoen of overduidelijk niet persoonlijk aan mij gericht zijn, worden mogelijk niet beantwoord.