Disclaimer

Doelstelling

Mijn doel met Zaailingen.com is om te delen wat mijn bevindingen zijn met betrekking tot duurzamer leven. Dit doe ik uitsluitend op persoonlijke titel.

Copyright

Alle teksten op Zaailingen.com zijn van eigen hand. De foto’s zijn dit ook, tenzij in de bijbehorende blogpost anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto’s over te nemen. Citaten mogen wel zonder toestemming overgenomen worden, mits er gerefereerd wordt naar het betreffende artikel op Zaailingen.com.

Inhoud artikelen

In veel artikelen probeer ik iets verder uit te zoeken. Hiervoor probeer ik zo betrouwbaar mogelijke gegevens te verzamelen. Zowel mijn tijd als beschikbare bronnen zijn niet eindeloos, waardoor mijn artikelen nooit 100% volledig kunnen zijn. Mijn artikelen zijn dan ook niet meer dan mijn eigen interpretaties van dat moment en niet zijn niet per se de ultieme waarheid of onveranderlijk. Aan niets van wat ik schrijf kunnen rechten ontleend worden.

Commercieel

Soms krijg ik een product of samenwerking aangeboden. Producten neem ik alleen aan als ik dit ook daadwerkelijk wil gaan gebruiken en er geen verdere eisen aan verbonden zijn. Ik schrijf er alleen over als ik dat iets toe vindt voegen aan Zaailingen.com. Samenwerkingen ga ik alleen aan als ik het doel steun en denk dat mijn lezers er iets aan zullen hebben. In alle gevallen geef ik uitsluitend mijn oprechte en volledige mening.

In sommige artikelen vind je affiliate-links. Dit zijn links die verwijzen naar een externe partij. Als jij via die link een aankoop doet, krijg ik een klein deel van de omzet zonder dat het jou iets extra kost. Zo kan ik een deel van mijn onkosten dekken. Veel dank als je deze link gebruikt, maar shop verstandig!

Op Zaailingen.com worden geen gastartikelen van commerciële partijen geplaatst. Ook reacties met een commercieel doel laat ik niet plaatsen, tenzij het een relevant antwoord bevat op een vraag van een andere lezer. Of een reactie commercieel of relevant is, beoordeel ik zelf.